Appartement #W3.49

Verkocht

 Image
Inschrijven

Casco

€ 629.100,-

Urban Loft

€ 722.105,-

Urban Appartement

€ 719.095,-

Oppervlakte

139m2

 Image

 Image

 Image

 Image
Stoer en gelijkvloers! 
De appartementen baden weldadig in het licht, want ze hebben veelal zicht op zowel Het Bos als het water aan de buitenzijde. De appartementen beschikken over een privé buitenruimte en bieden veel indelingsvrijheid.
 
De getoonde prijzen op de website zijn op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon. Bij de aankoop heb je de keuze om te kopen met een jaarlijks te betalen geïndexeerde erfpachtcanon of op basis van eeuwigdurende (afgekochte) erfpacht. De financieel adviseur en de woonadviseur kunnen je hier nader over informeren. Bekijk de prijslijst bij de ‘downloads’ voor de bedragen voor afkoop eeuwigdurende erfpacht en voor de jaarlijkse erfpachtcanon die hoort bij jouw woning. 

Parkeren

Voor deze woning is het mogelijk om een parkeerplaats te kopen. Informeer bij de woonadviseur naar de prijs en ligging van jouw parkeerplaats. De entree van de stallingsgarage bevindt zich in De Rots en via een tunnel onder Het Plein bereik je de stallingsgarage waar zich ook de bergingen bevinden.

Luxe afwerking

Een appartement in Jonas’ is luxe afgewerkt. Zowel de keuken als de badkamer zijn uitgerust met uitgesproken merken én ultieme keuzevrijheid, zodat je altijd krijgt wat je zoekt.

 Image

De keuken

In Jonas’ valt er wat te kiezen. Houd je van borrelen naast het keukeneiland of wil je je eigen domein in een hoekkeuken? Kleurrijk of toch een zachte tint op de kastjes? Het is jouw huis en jouw keuken. De keuken is opgenomen in de getoonde prijs voor de Urban Appartement. Je kunt hem ook laten vervallen en je eigen keuken maken. Dan ontvang je de stelpost retour. Aan jou de keuze.


 Image

De badkamer

Of je nu koopt of huurt in Jonas’; de kwaliteit van de badkamer en het sanitair staan hoog op de agenda. Dat merk je aan de luxe afwerking. Kwaliteit die ervoor zorgt dat je jarenlang van jouw badkamer kunt genieten in de samenstelling die bij je past. De badkamer is opgenomen in de getoonde prijs voor de Urban Appartement.

Het gebouw

Het wonen van morgen kan nu in de wereld van Jonas’
Jonas’ is een stoer gebouw met een warm hart. Of je nu een bewoner, bezoeker of ondernemer bent, Jonas’ nodigt je uit. Het is een plek om te ontmoeten, te ondernemen of om gewoon fijn thuis te zijn. 

Het ontwerp van Jonas’ past op IJburg en het haveneiland, maar is tegelijk uniek en een state-of-the-art boegbeeld voor duurzaamheid. Amsterdam heeft er op IJburg onmiskenbaar een nieuwe hotspot bij.
 
Wonen in Jonas’ is heerlijk leven in een wondere, inclusieve wereld. Jonas’ is BREEAM Outstanding gecertificeerd, dus ultra-duurzaam. Jonas’ biedt een rijkheid aan ruimtes en plekken in en rond het gebouw. Ontspannen, ontmoeten, werken of gewoon even te zijn. Kom binnen en bekijk Jonas’ werelden, bezoek zijn kamers en beleef zijn service.
 
Welkom in Jonas’!