Duplex Strand #W5.03

Verkocht

 Image
Inschrijven

Casco

€ 318.150,-

Urban Loft

€ 388.340,-

Urban Appartement

€ 387.040,-

Oppervlakte

70m2

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Een Duplex Strand op het dak in de stad is echt uniek. De Duplex Strand is tweelaags: het slaapgedeelte bevindt zich op de vijfde verdieping, het woongedeelte op de zesde en grenst direct aan het dakstrand. Deze ruimte is extra hoog en kan oplopen tot ruim drieënhalve meter hoog. Tweezijdig georiënteerd met ramen aan beide zijdes en een privéterras aan Het Dakstrand. Zie jij je hier al zitten met het kabbelende water dat over het dakglas stroomt?
 
De getoonde prijzen op de website zijn op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon. Bij de aankoop heb je de keuze om te kopen met een jaarlijks te betalen geïndexeerde erfpachtcanon of op basis van eeuwigdurende (afgekochte) erfpacht. De financieel adviseur en de woonadviseur kunnen je hier nader over informeren. Bekijk de prijslijst bij de ‘downloads’ voor de bedragen voor afkoop eeuwigdurende erfpacht en voor de jaarlijkse erfpachtcanon die hoort bij jouw woning.

Luxe afwerking

Een appartement in Jonas’ is luxe afgewerkt. Zowel de keuken als de badkamer zijn uitgerust met uitgesproken merken én ultieme keuzevrijheid, zodat je altijd krijgt wat je zoekt.

 Image

De keuken

In Jonas’ valt er wat te kiezen. Houd je van borrelen naast het keukeneiland of wil je je eigen domein in een hoekkeuken? Kleurrijk of toch een zachte tint op de kastjes? Het is jouw huis en jouw keuken. De keuken is opgenomen in de getoonde prijs voor de Urban Appartement. Je kunt hem ook laten vervallen en je eigen keuken maken. Dan ontvang je de stelpost retour. Aan jou de keuze.


 Image

De badkamer

Of je nu koopt of huurt in Jonas’; de kwaliteit van de badkamer en het sanitair staan hoog op de agenda. Dat merk je aan de luxe afwerking. Kwaliteit die ervoor zorgt dat je jarenlang van jouw badkamer kunt genieten in de samenstelling die bij je past. De badkamer is opgenomen in de getoonde prijs voor de Urban Appartement.

Het gebouw

Het wonen van morgen kan nu in de wereld van Jonas’
Jonas’ is een stoer gebouw met een warm hart. Of je nu een bewoner, bezoeker of ondernemer bent, Jonas’ nodigt je uit. Het is een plek om te ontmoeten, te ondernemen of om gewoon fijn thuis te zijn. 

Het ontwerp van Jonas’ past op IJburg en het haveneiland, maar is tegelijk uniek en een state-of-the-art boegbeeld voor duurzaamheid. Amsterdam heeft er op IJburg onmiskenbaar een nieuwe hotspot bij.
 
Wonen in Jonas’ is heerlijk leven in een wondere, inclusieve wereld. Jonas’ is BREEAM Outstanding gecertificeerd, dus ultra-duurzaam. Jonas’ biedt een rijkheid aan ruimtes en plekken in en rond het gebouw. Ontspannen, ontmoeten, werken of gewoon even te zijn. Kom binnen en bekijk Jonas’ werelden, bezoek zijn kamers en beleef zijn service.
 
Welkom in Jonas’!