Hoe filter je het aanbod in de woningzoeker?

Via de woningzoeker van Jonas’ kun je zien welke woningen er nog beschikbaar zijn. Maar hoe filter je het aanbod nu precies? Wist je dat je kunt selecteren op woonoppervlakte, het aantal kamers en prijs? Op deze pagina leggen we het uit.

Voor je begint

Voordat je aan de slag gaat met de woningzoeker van Jonas’, is het handig om te weten wat de verschillende kleuren in het gebouw betekenen. Groen betekent dat een woning nog vrij is. De woningen die oranje zijn, staan onder optie. Is de woning rood? Dan is de woning helaas verkocht.

Voor desktop

Bezoek je de website via je computer of laptop? Dan zie je links de verdiepingen staan: van -1 t/m 6. Met de pijlen kun je per laag bekijken welke woningen er nog beschikbaar zijn. Links onderin zie je ook het totale aanbod van dit moment. Bovenin, in de witte balk, kun je filteren op woonoppervlakte, kamers en prijs.

Voor mobiel

Kijk je op mobiel? Dan zie je onder de woningzoeker ‘Filter resultaten’ staan. Hier kun je filteren op woonoppervlakte, het aantal kamers en prijs. Daaronder zie je de verdiepingen staan: van -1 t/m 6. Per laag kun je kijken welke woningen er nog beschikbaar zijn.

Heb je een filter gebruikt? Dan kun je onderaan zien welke woningen er over blijven. Wil je een compleet overzicht? Klik dan op ‘Alle’ bij verdiepingen. Dan staan alle woningen in ‘jouw filter’ op een rij onder elkaar. Als je voor de optie ‘Wis filters’ gaat, verdwijnen de filters en verschijnt weer al het aanbod dat op dat moment beschikbaar is.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Klik op de pijlen om van verdieping te switchen

Aanbod per verdieping

Per verdieping kun je kijken welke woningen er nog beschikbaar zijn. Zo zie je dat op -1 nog verschillende oeverwoningen te koop zijn. Dit zijn ruime, tweelaagse woningen met een heerlijk terras én een aanlegsteiger voor een bootje. De slaapkamers bevinden zich in het souterrain met ramen net boven waterpeil. Het resultaat? Een bijzonder mooi uitzicht op het water en de rietkraag langs de oever als je wakker wordt…

Aanbod op woonoppervlakte

Ben je op zoek naar een woning van bijvoorbeeld minimaal 100 m2? Vink dan de optie 100-120 m2 aan onder ‘Woonoppervlakte’. Je ziet dan direct welke woningen er nog beschikbaar zijn. Per woonlaag kun je kijken welke woningen aan deze eis voldoen. Deze verschijnen ook op een rij onder de woningzoeker.

Aanbod met het aantal kamers

Heb je in gedachten hoeveel kamers je wil? Ook hier kun je op selecteren. Klik op de optie ‘Kamers’ en ga voor 1, 2, 3, 4 of 5 kamers.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Bovenin kun je filteren op woonoppervlakte, kamers en prijs.

Aanbod op prijscategorie

Zoek je naar een woning binnen een bepaalde prijscategorie? Dan is het handig om op prijs te filteren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een woning tussen de €400.000,- en de €500.000,-? Dan zie je – nadat je het filter hebt ingesteld – welke woningen er nog beschikbaar zijn binnen deze prijsklasse.

Filters combineren

Je kunt de filters ook combineren in de woningzoeker. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op kamers, prijscategorie én op woonoppervlakte.

Succes met de zoektocht naar jouw ideale woning! Heb je nog vragen over een specifiek bouwnummer? Neem dan contact op met de woonadviseur.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vergeet ons bovendien niet te volgen op Facebook en Instagram. Vinden we leuk!