5x service in Jonas'

In Jonas' woon je niet alleen in je appartement; je leeft er. Vandaag zetten we alle services in Jonas’ voor je op een rij. Lees je mee?

Het gebouw zit vol met fijne, verrassende hoeken en ruimtes, die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. En met een speciaal voor bewoners ontwikkeld digitaal platform staan activiteit, gezelligheid en comfort voorop. Wij vertellen je vandaag meer over de services in Jonas’.

 

 

#1 Community Managers

Om het beheer, de kamers en de services goed te laten aansluiten op de wensen van de bewoners zal er een team van Community Managers ter plaatse aanwezig zijn. Het team assisteert bij technische zaken en het fungeert als verbindende kracht tussen de bewoners, de ondernemers en de buurt. Zij maken het leven in Jonas’ leuk en aangenaam.

#2 Breakout Rooms

Verspreid over de verdiepingen liggen de Breakout Rooms en de logeerkamers. De twee Breakout Rooms van Jonas’ zijn prettige plekken en alleen voor de bewoners bestemd. De eerste is een prachtige ruimte met een groot raam en spiegels. Hier kunnen straks onder andere yogalessen worden gegeven. Ook de study is een lichte, hoge ruimte met uitzicht op de haven. Hier kan je studeren, werken, inspireren of je laten inspireren. De Breakout Rooms zijn voor bewoners te reserveren via een Jonas’ Community Manager of via de Jonas’ App.

#3 Logeerkamers

Krijg je familie of vrienden op bezoek? Jonas’ stelt een tweetal studio’s beschikbaar voor vrienden en familie, die je desgewenst kan reserveren. Je moet niet raar opkijken straks als vrienden die op bezoek komen straks niet meer weg willen. Jonas’ Community manager kan ze ook nog verse croissantjes brengen de volgende ochtend. Om maar één van Jonas’ Services te noemen.

#4 Jonas’ app

Je hoeft niet per se langs de desk van de Jonas’ Community Manager. Zaken zijn makkelijk te regelen vanaf je connected devices, zoals het reserveren van ruimtes via de App. Wel zo handig. Op de website kun je via een eigen inlog bij jouw documenten over je woning. De ‘social’ elementen zijn ook aanwezig: een evenementenkalender, een berichtenbord en functies om met medebewoners te chatten of te mailen.

#5 Activiteiten

Het Jonas’ Community team organiseert verschillende activiteiten en evenementen, afgestemd op de wensen van de bewoners. Thematische filmavonden in De Filmzaal, meditatiesessies op Het Dakstrand, een singer-songwriter festival op Het Plein en De Rots, een burenborrel in De Huiskamer of een yogasessie in een van de Breakout Rooms. Veel is mogelijk en niets is verplicht.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vergeet ons bovendien niet te volgen op Facebook en Instagram. Vinden we leuk!