Ondernemen

De plint van Jonas’ biedt ruimte voor inspirerende bedrijven die duurzaam ondernemen en een bijdrage willen leveren aan deze unieke plek en de community. Er is ruimte voor horeca, winkels en kantoren. De horecaruimtes zijn inmiddels verhuurd. Hier komen o.a. Coffee Mama, The Poke Maniacs, Frietekes en The Cave. Ook Navigo Amsterdam vestigt zich in Jonas'. Voor ondernemers zijn nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar.

 Image

 Image

 Image

Het concept van Jonas’

Alles in en rond Jonas’ vraagt om een aanpak die eigenlijk voelt als de service van een fijn hotel. Hier woon je niet alleen, je leeft in heel Jonas’. En ook voor de buurt wordt Jonas’ een plek waar je welkom bent en elkaar ontmoet. Hiermee is dan ook volop rekening gehouden in het ontwerp van architectenbureau Orange Architects. Gevelmaterialen zijn met zorg gekozen en er is goed nagedacht over de indeling van het gebouw.

Jonas’ is bovendien een state-of-the-art boegbeeld voor duurzaamheid, met de hoogst haalbare BREEAM Outstanding certificering. Wil jij meer lezen over BREEAM en het ontwerp van Jonas’? Bekijk dan de digitale brochure van de commerciële ruimten in Jonas’ via onderstaande link.


 Image

BLOG | Pas jij als ondernemer bij het concept van Jonas’?

Zoals je hebt kunnen lezen, zoeken we dus ondernemers die passen bij het concept van Jonas’ en een mooie bijdrage willen leveren aan deze unieke plek en community.

Wat we daarmee bedoelen? Dat legt Job Koop van ‘MOOI lost op’ graag uit. En hij vertelt meer over de grootte en de bestemming van de units in de plint van Jonas’ in deze blog.

Lees de hele blog hier

 

7 unieke units

 

40 tot 400 m²

 

Meerdere functies

 

Prachtige ligging

 

Moderne ruimtes

 

Eerste huurder


 Image

7 commerciële units

De commerciële units hebben een oppervlakte die varieert van 40 tot 400 m². Alle units hebben zicht op het water en de haven. Ze zijn casco opgeleverd, zodat je de ruimte volledig naar eigen wens kunt indelen en inrichten. Jonas’ wordt gekoeld en verwarmd met een duurzame energievoorziening door middel van koude-warmteopslag. Met elkaar bespreken we hoe de ruimte moet worden afgezogen en dergelijke. Via onderstaande linkjes kun je de ligging van de units bekijken.

Begane grond met aanduiding units

Technische plattegrond met ruimtes

Units per direct beschikbaar

In de basis hebben we 7 units in de plint van Jonas’. Hieronder tref je per beschikbare unit de oppervlakte, huurprijs en mogelijkheid tot splitsen. De horeca-units zijn inmiddels verhuurd. Onderstaande ruimtes zijn nog beschikbaar voor kantoren:

  • C0.02b 230 m² VVO – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.03 340 m² VVO (op te splitsen in twee delen) – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.04 320 m² VVO (op te splitsen in twee delen) – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.06 400 m² VVO (inclusief souterrain) – huurprijs € 215,- per m² per jaar

 Image

Locatie Jonas’

Wie IJburg zegt, zegt water. Dat is ook precies wat deze plek zo bijzonder maakt. Jonas’ bevindt zich op IJburg in Amsterdam, op het Haveneiland: met stip de beste plek van IJburg. In de zomer is het er net vakantie. Hier geniet je volop van het water, de bootjes en fijne restaurants als NAP, DOK48 en de Marina Club Amsterdam met een spectaculair uitzicht op het water.

Lees meer over de locatie

Ben je geïnteresseerd in een commerciële unit in Jonas’?

Als je je gegevens invult in onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of extra informatie kun je ook contact opnemen met:

MOOI lost op
Job Koop
job@mooilostop.nl
0636162718

of

Van der Linden Bedrijfsmakelaars
Bas Reimink
b.reimink@vanderlinden.nl
0651440944 of 020-5712712