Ondernemen

Jonas’ is niet alleen een architectonisch baken voor IJburg, maar ook een van de meest duurzame gebouwen van Nederland. Het is BREEAM Outstanding gecertificeerd, dus ultra-duurzaam. Voor de commerciële ruimten in Jonas' zijn we dan ook op zoek naar inspirerende bedrijven die duurzaam ondernemen en een bijdrage willen leveren aan deze unieke plek en de community.

De commerciële ruimtes liggen op de begane grond van het gebouw, in de plint. Bovendien is er een special in de Rots. De Rots ligt aan het Plein. Hier vinden straks evenementen plaats en kun je dagelijks ontspannen en genieten van de levendige haven van IJburg.

 Image

Het concept van Jonas’

Alles in en rond Jonas’ vraagt om een aanpak die eigenlijk voelt als de service van een fijn hotel. Hier woon je niet alleen, je leeft in heel Jonas’. En ook voor de buurt wordt Jonas’ een plek waar je welkom bent en elkaar ontmoet. Hiermee is dan ook volop rekening gehouden in het ontwerp van architectenbureau Orange Architects. Gevelmaterialen zijn met zorg gekozen en er is goed nagedacht over de indeling van het gebouw.

Jonas’ is bovendien een state-of-the-art boegbeeld voor duurzaamheid, met de hoogst haalbare BREEAM Outstanding certificering. Wil jij meer lezen over BREEAM en het ontwerp van Jonas’? Bekijk dan de digitale brochure van de commerciële ruimten in Jonas’ via onderstaande link.


 Image

BLOG | Pas jij als ondernemer bij het concept van Jonas’?

Zoals je hebt kunnen lezen, zoeken we dus ondernemers die passen bij het concept van Jonas’ en een mooie bijdrage willen leveren aan deze unieke plek en community.

Wat we daarmee bedoelen? Dat legt Job Koop van ‘MOOI lost op’ graag uit. En hij vertelt meer over de grootte en de bestemming van de units in de plint van Jonas’ in deze blog.

Lees de hele blog hier

 

7 unieke units

 

40 tot 400 m²

 

Meerdere functies

 

Prachtige ligging

 

Moderne ruimtes

 

Eerste huurder


 Image

7 commerciële units

De commerciële units zijn allemaal uniek en hebben een oppervlakte die varieert van 40 tot 400 m². Alle commerciële ruimtes hebben zicht op het water en de haven. Ze worden casco opgeleverd. De ruimten worden gekoeld en verwarmd met een duurzame energievoorziening door middel van koude-warmteopslag.

Sommige units zijn overigens te splitsen. Met de linkjes kun je bekijken waar elke unit in Jonas’ ligt. Hieronder tref je per unit het oppervlakte, de huurprijs en de mogelijkheid tot splitsen. Bovendien staat hierbij welke units op dit moment onder optie staan.

Begane grond met aanduiding units

Technische plattegrond met ruimtes

Overzicht units Jonas’

  • C0.01 275 m² VVO (op te splitsen in twee delen) – huurprijs € 225,- per m² per jaar
  • C0.02 360 m² VVO (op te splitsen in twee delen) – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.03 340 m² VVO (op te splitsen in twee delen) – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.04 320 m² VVO (op te splitsen in twee delen) – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.05 150 m² VVO – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.06 400 m² VVO (inclusief souterrain) – huurprijs € 215,- per m² per jaar
  • C0.07 40 m² VVO – huurprijs € 270,- per m² per jaar

Units C0.01a, C0.02 en C0.07 staan op dit moment onder optie. Voor horeca is alleen unit C.01b nog beschikbaar.


 Image

Locatie Jonas’

Wie IJburg zegt, zegt water. Dat is ook precies wat deze plek zo bijzonder maakt. Jonas’ bevindt zich op IJburg in Amsterdam, op het Haveneiland: met stip de beste plek van IJburg. In de zomer is het er net vakantie. Hier geniet je volop van het water, de bootjes en fijne restaurants als NAP, DOK48 en de Marina Club Amsterdam met een spectaculair uitzicht op het water.

Lees meer over de locatie

Ben je geïnteresseerd in een commerciële unit in Jonas’?

Als je je gegevens invult in onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of extra informatie kun je ook contact opnemen met:

MOOI lost op
Job Koop
job@mooilostop.nl
0636162718

of

Van der Linden Bedrijfsmakelaars
Joost Steinweg
j.steinweg@vanderlinden.nl
0651440900 of 020-5712712