In Jonas’ huur je niet alleen een kantoor, maar een compleet concept

Aan het water en in één van de mooiste gebouwen van IJburg staat Jonas’. Met het creatieve en duurzame ontwerp wist Jonas’ al vele architectuurprijzen in de wacht te slepen. Dat maakt het een prachtige plek om je als ondernemer te vestigen. Bas Reimink van Van der Linden Vastgoedmanagement verhuurt de kantoren samen met MOOI lost op en vertelt over het unieke concept van Jonas’.

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Meer dan een kantoor

De grootste eyecatcher op IJburg? Dat is Jonas’. Jonas’ is verkozen tot Beste Gebouw van het Jaar en misschien wel het nieuwe thuis van jouw bedrijf. Er is namelijk nog ruimte voor ambitieuze ondernemers.

Jonas’ heeft alles wat je als modern bedrijf nodig hebt. Bas vertelt: “Er is een Filmzaal waar je gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld voor een presentatie aan een grote opdrachtgever, in de Huiskamer van Jonas’ kun je je bezoek ontvangen en er zijn zelfs logeerkamers in het gebouw waar bezoekers die van ver komen, kunnen overnachten. Dat vind je nergens anders.” Nog een pluspunt: de studio aan het Dakstrand is de perfecte locatie voor een geslaagde vrijdagmiddagborrel.

“Uiteraard zijn ook de kantoorruimtes zelf de moeite waard,” vervolgt Bas. “Ze zijn ruim, hebben hoge plafonds en kijken uit op het water. Omdat Jonas’ nieuw is, ben je de eerste gebruiker. Je kunt het dus helemaal naar je zin maken.” Bij de bouw zijn bovendien natuurlijke en biobased materialen gebruikt. “Jonas’ draagt het BREEAM Outstanding-certificaat. Met een kantoor in dit gebouw geef je je eigen duurzame ambities meteen een upgrade.”

Horeca in Jonas’

In Jonas’ ontbreekt het medewerkers aan niets. Zo serveert Coffee Mama koffie, thee en snacks met een Caraïbisch tintje. Bas vervolgt: “En wil je lekker lunchen, dan haal je een gezonde pokébowl bij The Poke Maniacs. Voor de hartige trek kun je straks bij Frietekes terecht.” Ook The Cave en bootverhuurder Navigo Amsterdam vinden hun thuis in Jonas’. Wie weet binnenkort jij ook?


 Image

Creatieve community

Uniek aan Jonas’ is het community-concept. Bewoners organiseren onderling regelmatig yogasessies, muzikale workshops en filmavonden. Bas zoekt ondernemers die onderdeel willen zijn van deze community: “Dat mag zijn door je diensten aan te bieden, maar ook op andere manieren. Denk aan het organiseren van een cursus of activiteit, gerelateerd aan jouw bedrijf of concept. Je eigen creatieve invulling is meer dan welkom.”

Je onderneemt in Jonas’ dus niet alleen, maar maakt onderdeel uit van het totale concept. Een unieke kans, die je volgens Bas het beste in levenden lijve kunt bekijken: “Jonas’ is een gebouw dat je moet ervaren. Dus maak vooral een afspraak, dan leid ik je rond langs alle highlights van het gebouw. Zo kun je met eigen ogen de schoonheid van Jonas’ bekijken.”

Dus zoek jij een bijzondere kantoorruimte waar je je creatieve en duurzame ambities tot bloei kunt laten komen? Bel dan met Bas op 06-51440944, of met zijn collega Koen Hoptaken op 06-51440900. Mailen mag natuurlijk ook. Dat kan naar b.reimink@vanderlinden.nl.

 

Dit is Jonas’

Aan het water | Duurzaam | 150 m2 | Per direct beschikbaar | Creatief | Community | Prijswinnaar | Ambitieus | Ontmoetingsplek | Dakstrand | Er voor elkaar zijn | BREEAM Outstanding