Locatie


 Image
Jonas' bevindt zich op IJburg in Amsterdam. Een plek die barst van de potentie en opkomende hotspots die je niet mag missen. Van de Marina Club Amsterdam met een spectaculair uitzicht op het water tot de FlexBieb met tal van evenementen. Klik op de hotspots in onderstaande kaart.

Stich IJburg

Op zoek naar een leuk cadeau? Wip dan eens binnen bij conceptstore Stich IJburg. Hier verkopen ze items van betaalbare en erg leuke Scandinavische merken zoals Nümph en Soft Rebels, maar ook fijne hebbedingen van Minimum, MbyM, Orelia en Depeche of Oroblu. Ga naar de website

STIJLdepartment

Conceptstore STIJLdepartment is een mode- en koffiezaak in één. Je kunt hier niet alleen je garderobe een upgrade geven, maar nadien ook genieten van een versgebrouwen kop koffie en heerlijke lunch. Must-visit! Ga naar de website

The New Classic

Voor fijne conceptstores is een trip naar het centrum niet noodzakelijk. IJburg is namelijk de thuisbasis van diverse toffe conceptstores zoals The New Classic. Naast het shoppen van kleding van uiteenlopende merken kun je hier ook terecht voor persoonlijk stijladvies. Zo weet je zeker dat je in stijl de deur uitgaat. Ga naar de website

Restaurant M.e.

Neem voor de lekkerste seizoensgerechten plaats bij Restaurant Mother Earth (M.e.), onderdeel van Hotel Breeze. Het restaurant hanteert een stricte ‘no waste’-policy. Alle geserveerde producten zijn daarom lokaal ingekocht of zelf gekweekt.

DOK48

Eten zonder poespas. Dat is hoe DOK48 zichzelf het liefst omschrijft. Dit sfeervolle eetcafé heeft zich ontpopt tot een tweede thuis aan de haven van IJburg.

NAP Amsterdam

Ben je niet de makkelijkste eter? Dan ben je bij NAP Amsterdam op de juiste plek. Van een clubsandwich of salade tot fingerfood zoals spicy gamba’s, yakitori en oesters. De welbekende uitspraak ‘voor elk wat wils’ gaat bij NAP Amsterdam ongetwijfeld op.

Thrive Yoga

Kan je wel wat ontspanning gebruiken? Zet je eerste stappen richting de yogamet met behulp van Thrive Yoga. Een kleinschalige yogastudio aan IJburg.

Il Sogno

Een stukje Italië op IJburg vind je bij Il Sogno. Bij deze Italiaanse conceptstore staat de Napolitaanse kok Mimmo vijf dagen in de week in de keuken om de lekkerste, authentieke Italiaanse gerechten te bereiden.

KOH – Kitchen of Happiness

De beste Thaise gerechten van IJburg vind je volgens kenners bij KOH – Kitchen of Happiness. Geen zin om de deur uit te gaan? KOH bezorgt ook aan huis.

Fitness Center IJburg

Fitness Center IJburg helpt je om jouw sportdoelen te bereiken. Train in de gym of volg één van de verschillende groepslessen, zoals zumba, yoga, spinning, omnia circuit en nog veel meer.

I-Grec

Op een onverwachte plek op IJburg open je bij zomaar de deur naar het warme Mediterrane leven. I-Grec is een mediterraan restaurant met wortels in de Griekse authentieke keuken met eerlijke, gezonde en huisgemaakte gerechten.

Espressofabriek IJburg

Koffieliefhebbers, opgelet! Espressofabriek IJburg is je nieuwe toevluchtsoord om je dagelijkse dosis vitamine C(affeïne) aan te vullen.

Flexbieb IJBurg

De FlexBieb is méér dan een zomaar een bieb! Naast een uitgebreide collectie van verschillende boeken, worden hier regelmatig evenementen georganiseerd zoals lezingen en debatten.

Marina Club Amsterdam

Dineren, loungen en dansen op IJburg is mogelijk bij Marina Club Amsterdam! Gelegen aan het IJ waan je je hier voor even in een luxe resort.