Over Jonas'

Jonas’ is een stoer gebouw met een warm hart. Of je nu een bewoner, bezoeker of ondernemer bent, Jonas’ nodigt je uit. Het is een plek om te ontmoeten, te ondernemen of om gewoon fijn thuis te zijn. Het ontwerp van Jonas’ past op IJburg en het haveneiland, maar is tegelijk uniek en een state-of-the-art boegbeeld voor duurzaamheid. Amsterdam heeft er op IJburg onmiskenbaar een nieuwe hotspot bij.

 Image

Wonen in Jonas’ is heerlijk leven in een wondere, inclusieve wereld. Jonas’ is BREEAM Outstanding gecertificeerd, dus ultra-duurzaam. Jonas’ biedt een rijkheid aan ruimtes en plekken in en rond het gebouw. Ontspannen, ontmoeten, werken of gewoon even te zijn. Kom binnen en bekijk Jonas’ werelden, bezoek zijn kamers en beleef zijn service.

Welkom in Jonas’!

Leven in Jonas

Het woningaanbod in Jonas’ is net zo veelzijdig opgezet en voorziet in zowel koop als huur, variërend van compacte studio’s, appartementen, duplexen, tot prachtige villa’s en penthouses. Jonas’ is gebouwd met het idee dat je niet alle ruimte in je eigen woning hoeft te creëren. Wat je weinig gebruikt kan je misschien beter met anderen delen. Die ‘bespaarde’ vierkante meters worden zo verveelvoudigd en in gezamenlijkheid binnen Jonas’ gebruikt.

Jonas’ is het boegbeeld voor de nieuwe manier van wonen:bewust duurzaam, met de service van een hotel. Logeerkamers voor je gasten, een Huiskamer met een koffiebar, een eigen Dakstrand om op te zonnen, elektrische deelauto’s en een inpandige filmkamer. Om maar een paar voorbeelden te noemen.


 Image

Locatie Jonas’

Wie IJburg zegt, zegt water. Dat is ook precies wat deze plek zo bijzonder maakt. In de zomer is het er net vakantie. Op strand IJburg genieten van de zon, even afkoelen in het IJ, een beetje uitwaaien langs het IJmeer… Jonas’ komt op Haveneiland, direct aan de haven: met stip de beste plek van IJburg. Hier geniet je volop van het water, de bootjes en fijne restaurants als NAP en DOK48. Amsterdam-Centrum is maar een half uurtje fietsen. Met Tram 26 doe je het binnen het kwartier. Al kan je natuurlijk ook naar het centrum van de stad varen; je woont tenslotte aan de haven…