Huren in Jonas'

Jonas’ biedt 190 huurappartementen. Het zijn compacte studio’s met verschillende indelingen die variëren van 43 tot 50 m². Op deze pagina vind je alle informatie, zoals de plattegronden en de huurprijs per maand.

Is huren in Jonas' interessant voor jou? Binnenkort, in november, kun je je inschrijven als kandidaat-huurder. De start verhuur wordt aangekondigd via de nieuwsbrief en op deze website. De woningen worden later dit jaar opgeleverd.

 Image

De opbouw van Jonas’

We vertellen je graag hoe Jonas’ is opgebouwd. In het souterrain tref je de parkeerplaatsen, fietsen- en scooterstalling en bergingen. Op de begane grond liggen De Huiskamer en de commerciële ruimten. De Filmzaal ligt halverwege de eerste verdieping en is toegankelijk vanuit De Huiskamer. In het centrale deel, de buik van Jonas’, liggen De Canyon en Het Bos die vanaf de begane grond een imposant atrium vormen over alle verdiepingen. Verspreid over de verdiepingen liggen de huurappartementen, de Breakout Rooms en de Logeerkamers. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van het gebouw: Het Dakstrand.


 Image

Jonas’ community

Alles in en rond Jonas’ vraagt om een aanpak die eigenlijk voelt als de service van een fijn hotel. Hier woon je niet alleen in je studio; je leeft in heel Jonas’. Met behulp van een speciaal voor de bewoners ontwikkeld digitaal platform is de Community Manager ter plaatse om je te assisteren met jouw leven vol activiteit, gezelligheid en comfort. De Jonas’ Community Manager organiseert verschillende activiteiten en evenementen, afgestemd op de wensen van de bewoners. Thematische filmavonden in De Filmzaal, meditatiesessies op Het Dakstrand, een singer-songwriter festival op Het Plein en de rots, een burenborrel in De Huiskamer of een yogasessie in een van de Breakout Rooms. Veel is mogelijk en niets is verplicht.


 Image

 Image

 Image

Huren in Jonas’

De huurappartementen in Jonas’ liggen verspreid over de eerste tot en met de zesde verdieping en variëren van compacte studio’s van 43 tot 50 m². Je hebt volop keuze qua indeling en woonlaag, maar ook qua uitzicht en ligging op de zon. De studio’s op de 6e verdieping zijn extra hoog. De studio’s hebben geen balkon, maar wel verticale schuiframen, waardoor je het bovenste deel van het raam volledig open kunt zetten. Deze ramen zijn elektrisch te bedienen. Verderop op deze pagina kun je alvast de sfeerplattegronden per type bekijken. Zo ben je straks goed voorbereid als je je concreet kunt inschrijven op een studio.

Huurprijs per maand

In Jonas’ huur je een studio voor € 1.068,- per maand exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen naar verwachting € 100,- per maand. Alle studio’s hebben dezelfde huurprijs. Het is dus verstandig om er op tijd bij te zijn en je favoriet eruit te pikken.


 Image

 Image

 Image

Ingerichte studio’s

De studio’s zijn ingericht met een fraaie keuken en complete badkamer. De keuken is een moderne, lichtgrijze keuken met zowel onder- als bovenkasten en aluminium greeplijsten. Onder de bovenkasten wordt een led-strip aangebracht met licht dat je kunt dimmen. Het aanrecht en de spatwand zijn ook grijs. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en inbouw afzuigkap van Bosch. Ook het sanitair en tegelwerk zijn van hoge kwaliteit. Zo is de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Je hoeft zelf alleen een vloer te leggen en de wanden te sausen en dan kun je verhuizen!

Sfeerplattegrond per type

Er zijn 9 type studio’s. De studio’s komen in diverse lengtematen voor en sommige gevels lopen schuin, dus de ene studio is net iets groter of kleiner dan de andere. Klik op de types om de plattegronden te bekijken.

Type A en type B zijn ruim 4 meter breed. De badkamer en de berging liggen centraal in de ruimte, waardoor er een mooie scheiding wordt gevormd voor het slaap- en woongedeelte. De keuken ligt ook in het midden, dus aan het raam heb je alle ruimte voor een eettafel en zithoek.

Type C en type D zijn circa 5,2 meter breed en hebben dankzij die breedte een ruime woonkamer met open keuken. In de woonkamer heb je dan ook alle ruimte voor een eettafel, zithoek en eventuele werkhoek.

Type E heeft een soortgelijke indeling als types A en B, maar is breder, namelijk 5,2 meter breed. Wonen en slapen zijn van elkaar gescheiden door de badkamer en berging in het midden.

Type F en type G zijn compacte studio’s van 5,2 meter breed. De keuken ligt in het midden, waardoor je aan het raam de ruimte hebt voor een fijne zithoek en eventueel een werkhoek.

Type H en type I zijn de specials. Van elk is er maar één. Ze liggen in de kop van het gebouw op de 1e verdieping. Wat prettig is, zijn de twee halfopen kamers. Zo kun je slapen gemakkelijk van wonen scheiden. Of je creëert juist een aparte werkkamer of eetkamer, dat kan natuurlijk ook.

Wil je op de hoogte blijven over het huren van een studio in Jonas’?

Vul dan je gegevens in in onderstaande formulier. Dan blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom huren in Jonas’. Heb je vragen? Neem dan contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement Amsterdam.

E-mail: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-5712702

 

Inschrijfformulier