Huren in Jonas'

Jonas’ biedt 190 huurappartementen. Het zijn compacte studio’s met verschillende indelingen die variëren van 43 tot 52 m². Alle studio’s zijn op dit moment verhuurd en opgeleverd. Begin 2024 zijn er mogelijk weer studio’s beschikbaar, als eerste huurders opzeggen. Op deze pagina vind je informatie over huren in Jonas’ en de community.

 Image

 Image

 Image

 Image

De opbouw van Jonas’

We vertellen je graag hoe Jonas’ is opgebouwd. In het souterrain tref je de parkeerplaatsen, fietsen- en scooterstalling en bergingen. Op de begane grond liggen De Huiskamer en de commerciële ruimten. De Filmzaal ligt halverwege de eerste verdieping en is toegankelijk vanuit De Huiskamer. In het centrale deel, de buik van Jonas’, liggen De Canyon en Het Bos die vanaf de begane grond een imposant atrium vormen over alle verdiepingen. Verspreid over de verdiepingen liggen de huurappartementen, de Breakout Rooms en de Logeerkamers. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van het gebouw: Het Dakstrand.


 Image

Jonas’ community

Alles in en rond Jonas’ vraagt om een aanpak die eigenlijk voelt als de service van een fijn hotel. Hier woon je niet alleen in je studio; je leeft in heel Jonas’. Met behulp van een speciaal voor de bewoners ontwikkeld digitaal platform is de Community Manager ter plaatse om je te assisteren met jouw leven vol activiteit, gezelligheid en comfort. De Jonas’ Community Manager organiseert verschillende activiteiten en evenementen, afgestemd op de wensen van de bewoners. Thematische filmavonden in De Filmzaal, meditatiesessies op Het Dakstrand, een singer-songwriter festival op Het Plein en de rots, een burenborrel in De Huiskamer of een yogasessie in een van de Breakout Rooms. Veel is mogelijk en niets is verplicht.


 Image

 Image

 Image

Huren in Jonas’

De huurappartementen in Jonas’ liggen verspreid over de eerste tot en met de zesde verdieping en variëren van compacte studio’s van 43 tot 52 m². De studio’s op de 6e verdieping hebben een extra plus: die zijn namelijk extra hoog. De studio’s hebben geen balkon, maar wel verticale schuiframen, waardoor je het bovenste deel van het raam volledig open kunt zetten. Deze ramen zijn elektrisch te bedienen.

Huurprijs per maand

In Jonas’ huur je een studio voor € 1.168,- per maand inclusief servicekosten á € 100,- per maand (tot 1 juli 2023). Buiten de gebruikelijke servicekosten zijn hierbij onder andere inbegrepen: de aanwezigheid van een communitymanager, een aantal bewonersactiviteiten, de community-app, een huismeester en pakketservice.Als algemene richtlijn hanteren we een inkomensnorm van minimaal 3,5 keer de kale huurprijs (dus zonder servicekosten). Dat betekent dat je een bruto jaarinkomen dient te hebben van minimaal zo’n € 45.000,-. In dit bedrag mag vakantiegeld en een eventuele 13e maand worden meegerekend.Alle studio’s hebben dezelfde huurprijs. Een aantal kleinere studio’s heeft een berging in de kelder. In de parkeerkelder is bovendien een beperkt aantal parkeerplaatsen te huur.


 Image

 Image

 Image

Ingerichte studio’s

De studio’s zijn ingericht met een fraaie keuken en complete badkamer. De keuken is een moderne, lichtgrijze keuken met zowel onder- als bovenkasten en aluminium greeplijsten. Onder de bovenkasten wordt een led-strip aangebracht met licht dat je kunt dimmen. Het aanrecht en de spatwand zijn ook grijs. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en inbouw afzuigkap van Bosch. Ook het sanitair en tegelwerk zijn van hoge kwaliteit. Zo is de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Sfeerplattegrond per type

Er zijn 9 type studio’s. De studio’s komen in diverse lengtematen voor en sommige gevels lopen schuin, dus de ene studio is net iets groter of kleiner dan de andere. Klik op de types om de plattegronden te bekijken.

Type A en type B zijn ruim 4 meter breed. De badkamer en de berging liggen centraal in de ruimte, waardoor er een mooie scheiding wordt gevormd voor het slaap- en woongedeelte. De keuken ligt ook in het midden, dus aan het raam heb je alle ruimte voor een eettafel en zithoek.

Type C en type D zijn circa 5,2 meter breed en hebben dankzij die breedte een ruime woonkamer met open keuken. In de woonkamer heb je dan ook alle ruimte voor een eettafel, zithoek en eventuele werkhoek.

Type E heeft een soortgelijke indeling als types A en B, maar is breder, namelijk 5,2 meter breed. Wonen en slapen zijn van elkaar gescheiden door de badkamer en berging in het midden.

Type F en type G zijn compacte studio’s van 5,2 meter breed. De keuken ligt in het midden, waardoor je aan het raam de ruimte hebt voor een fijne zithoek en eventueel een werkhoek.

Type I is een specials. Hier is er maar één van. Hij ligt in de kop van het gebouw op de 1e verdieping. Wat prettig is, zijn de twee halfopen kamers. Zo kun je slapen gemakkelijk van wonen scheiden. Of je creëert juist een aparte werkkamer of eetkamer, dat kan natuurlijk ook.

Downloads

Hieronder tref je diverse downloads die betrekking hebben op de studio’s in Jonas’.

Technische verdiepingsplattegronden

Huurvoorwaarden

FAQ

Keukentekening en -omschrijving

Interesse in een huurwoning?

Op dit moment zijn alle studio’s in Jonas’ verhuurd. Begin 2024 zijn er mogelijk weer studio’s beschikbaar, als eerste huurders opzeggen. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Van der Linden Vastgoedmanagement Amsterdam.