Appartement #3.43

Beschikbaar

 Image
Inschrijven

Huurprijs excl. servicekosten

€ 1.068,-

Woonoppervlakte

45m2

Kamers

1 (max.)

Type

B2

Servicekosten

€ 100,- per maand

 Image

Woonomschrijving studio type B2

Deze studio van iets meer dan 4 meter breed heeft een prettige indeling. De badkamer en de technische kast liggen centraal in de ruimte, waardoor er een mooie scheiding wordt gevormd voor het slaap- en woongedeelte. De keuken ligt ook in het midden, dus aan het raam heb je alle ruimte voor een eettafel en zithoek. 
 
Dit type komt in een aantal lengtes voor, dus de ene studio is net iets groter of kleiner dan de andere. De woonoppervlaktes variëren hierdoor van circa 45 tot 46 m2. De studio’s op de 6e verdieping zijn extra hoog.
In de prijslijst staat of dit bouwnummer een berging in de kelder heeft.

Fraaie keuken en complete badkamer

De studio’s in Jonas’ zijn ingericht met een fraaie keuken en complete badkamer. Je hoeft zelf alleen een vloer te leggen en de wanden te sausen en dan kun je verhuizen!

 Image

De keuken

De keuken is een fraaie lichtgrijze keuken met zowel onder- als bovenkasten en aluminium greeplijsten. Onder de bovenkasten wordt een led-strip aangebracht met licht dat je kunt dimmen. Het aanrecht en de spatwand zijn lichtgrijs. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en inbouw afzuigkap van Bosch.


 Image

De badkamer

Ook het sanitair en tegelwerk is van hoge kwaliteit. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De wandtegels zijn wit, de vloertegels zwart.

Het gebouw

Jonas’ biedt 190 huurappartementen. De huurappartementen liggen verspreid over de eerste tot en met de zesde verdieping en variëren van compacte studio’s van 43 tot 52 m2. Je hebt volop keuze qua indeling en woonlaag, maar ook qua uitzicht en ligging op de zon. De studio’s hebben geen balkon, maar wel verticale schuiframen, waardoor je het bovenste deel van het raam volledig open kunt zetten. Deze ramen zijn elektrisch te bedienen. De studio’s op de 6e verdieping zijn extra hoog. 

Ingerichte studio
De studio's zijn ingericht met een fraaie keuken en complete badkamer. De keuken is een moderne, lichtgrijze keuken met zowel onder- als bovenkasten en aluminium greeplijsten. Onder de bovenkasten wordt een led-strip aangebracht met licht dat je kunt dimmen. Het aanrecht en de spatwand zijn ook grijs. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en inbouw afzuigkap van Bosch. Ook het sanitair en tegelwerk zijn van hoge kwaliteit. Zo is de badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. De wandtegels zijn wit, de vloertegels zwart. Je hoeft zelf alleen een vloer te leggen en de wanden te sausen en dan kun je verhuizen!

Jonas’ community
Alles in en rond Jonas’ voelt als de service van een fijn hotel. Hier woon je niet alleen in je studio; je leeft in heel Jonas’. Met behulp van een speciaal voor de bewoners ontwikkeld digitaal platform zijn de Community Managers ter plaatse om je te assisteren met jouw leven vol activiteit, gezelligheid en comfort. Het Jonas’ Community team organiseert verschillende activiteiten en evenementen, afgestemd op de wensen van de bewoners. Thematische filmavonden in De Filmzaal, meditatiesessies op Het Dakstrand, een singer-songwriter festival op Het Plein en de rots, een burenborrel in De Huiskamer of een yogasessie in een van de Breakout Rooms. Veel is mogelijk en niets is verplicht.

Servicekosten
De genoemde huurprijs is exclusief servicekosten. De servicekosten zijn ingeschat op € 100,- per maand. 

De opbouw van Jonas’
In het souterrain van Jonas' tref je de parkeerplaatsen, fietsen- en scooterstalling en bergingen. Er zijn beperkt parkeerplaatsen te huur voor 175,- per maand (exclusief servicekosten). Op de begane grond liggen De Huiskamer en de commerciële ruimten. De Filmzaal ligt halverwege de eerste verdieping en is toegankelijk vanuit De Huiskamer. In het centrale deel, de buik van Jonas’, liggen De Canyon en Het Bos die vanaf de begane grond een imposant atrium vormen over alle verdiepingen. Verspreid over de verdiepingen liggen de huurappartementen, de Breakout Rooms en de Logeerkamers. Het hoogtepunt bevindt zich op het dak van het gebouw: Het Dakstrand.