De 4 voordelen van nieuwbouw

Nieuwbouw heeft veel voordelen. De luxe dat alles nieuw is tot aan de isolatie van het gebouw. We zetten een aantal voordelen van nieuwbouw kopen voor je op een rij.

 

#1 Duurzaam

Als je woont in Jonas’, weet je dat je kiest voor duurzaamheid. Jonas’ gaat voor het BREEAM Outstanding label als keurmerk, het hoogst haalbare label binnen de BREEAM-certificering. Jonas’ wordt gemaakt van hout en beton; materialen die beide een duurzaamheidswaarde hebben. Het verantwoord gekapt FSC-hout heeft een lage impact op het milieu. Het gebruik van hout, in combinatie met duurzaam bosbeheer (FSC), levert zelfs een positieve bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. De hoofddraagconstructie van Jonas’ wordt uitgevoerd in ‘groen’ beton, geproduceerd van milieuvriendelijk cement. Lees hier meer over de duurzaamheid in Jonas’.

#2 Alles is nieuw

Een nieuwe keuken en badkamer, precies zoals je het had bedacht… Een ander groot voordeel van kopen in nieuwbouw is dat alles nieuw is en dat jij de eerste gebruiker bent. Hoe luxe wil je het hebben?

#3 Luxe afgewerkt

Een appartement in Jonas’ is luxe afgewerkt. Zowel de keuken als de badkamer zijn uitgerust met uitgesproken merken én ultieme keuzevrijheid, zodat je altijd krijgt wat je zoekt. Of je nu koopt of huurt in Jonas’; de kwaliteit van de badkamer en het sanitair staan hoog op de agenda. Dat merk je aan de luxe afwerking. Kwaliteit die ervoor zorgt dat je jarenlang van jouw badkamer kunt genieten in de samenstelling die bij je past.

#4 Fraaie architectuur

Oude huizen en appartementen hebben zeker hun charme, maar de moderne architectuur van nieuwbouw is indrukwekkend. Neem alleen al Het Dakstrand. Wie straks in Jonas’ woont, kan dwars door het gebouw heen langs de houten spelonken van de Canyon naar het spectaculaire Dakstrand lopen. Daar staan de ligstoelen al klaar rond het grote atrium. Een bijzondere toevoeging aan het gebouw.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vergeet ons bovendien niet te volgen op Facebook en Instagram. Vinden we leuk!