Een doorkijkje achter de bouwschutting

Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van Jonas’. De oeverwoningen, de patio, de Huiskamer; het toekomstige boegbeeld van IJburg krijgt steeds meer vorm. Zie je jezelf al ronddwalen door het gebouw? Wellicht dat deze beelden van de bouw je helpen bij het wegdromen ervan. Kijk je mee?

De onderste verdieping van Jonas’ – de onderste laag van de oeverwoningen en de parkeergarage – waren al gereed. Na de zomer van 2020 is aannemer Ballast Nedam West verdergegaan op de begane grond van Jonas’. Op de begane grond komen de bovenste laag van de oeverwoningen, de commerciële ruimtes, de Huiskamer en de patio van de Canyon in het midden van het gebouw.


 Image

 Image

De bovenste laag van de oeverwoningen is inmiddels gereed. Ook de constructie van de commerciële ruimtes en de daarop bovenliggende eerste verdiepingsvloer is klaar. In het middelste gedeelte van het gebouw liggen de eerste vloeren van de tweede verdieping er al en er wordt momenteel aan de wanden op de eerste verdieping gebouwd.


 Image

 Image

Op deze foto’s van de Canyon zie je de betonconstructie van de begane grond en dat deze inmiddels gereed is. Hier verschijnen de eerste zogenaamde 7-elementen op de eerste verdieping. Dit zijn geprefabriceerde betonnen constructie-elementen in de vorm van een 7. Deze elementen vormen de galerijen rondom de Canyon, waar straks de woningentrees zullen komen.

Foto’s gemaakt door: Orange Architects

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vergeet ons bovendien niet te volgen op Facebook en Instagram. Vinden we leuk!