Een rondleiding door Jonas'

Jonas’ is het boegbeeld voor de nieuwe manier van wonen: bewust duurzaam, met de service van een hotel. Inmiddels wordt er hard gebouwd aan dit stoere gebouw, maar we moeten nog even geduld hebben voor het eindresultaat. Hoewel? In de impressievideo hieronder krijg je al een prachtig en realistisch idee hoe het is om in Jonas’ te wonen en te leven. Kijk je mee?

Omringd door het rustgevende water met dobberende bootjes valt het gebouw van Jonas’ niet te missen. Het Plein, bij de hoofdingang van Jonas’, is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de haven van IJburg. Het Plein sluit naadloos aan op De Huiskamer. Hier ben je altijd welkom voor een kop koffie. Met vrienden of als je een plek zoekt om te werken. Iedereen is welkom in het hart van Jonas’.

De Canyon, in het midden van het gebouw, heeft spectaculair lichtinval, te danken aan het water op het dakglas. In de Canyon is weerspiegeling van het water op het dak. Als je de brede trap oploopt vanuit De Canyon, zie je plots Het Dakstrand. Hier kan je genieten van een echt strandgevoel met wuivend helmgras, stromend water en heerlijke ligstoelen.

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Laat je meenemen door deze realistische en bewegende impressie van Jonas’. Zo gaat het zijn om hier te komen wonen. Press play!

 

Wil jij ook meer weten over het woningaanbod van Jonas’? Surf dan naar de woningzoeker en bekijk al het aanbod.

En volg je ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.