Kopen

Het woningprogramma van Jonas’ is zo divers als Jonas’ zelf. Er zijn in totaal 83 koopwoningen, variërend van compacte studio’s, appartementen,
oever- en strand duplexen tot prachtige villa’s. Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht.

 Image

Duplex Oever – verkocht

Ruime, tweelaagse woningen aan de oever met een heerlijk terras en een eigen aanlegsteiger voor een bootje. De verdiepingshoogte van de begane grond ter plaatse van de entree en de keuken is ruim drie meter. De slaapkamers bevinden zich in het souterrain met ramen net boven het waterpeil. Dit geeft een bijzonder zicht op het water en de rietkraag langs de oever.


 Image

Studio – verkocht

Compacte studio’s met grote, verticale en elektrische schuiframen. Met één druk op de knop schuiven ze naar beneden en creëer je een Frans balkon. Zo ervaar je een heerlijk buitengevoel. De meeste studio’s liggen aan Het Plein met de zon op het zuidwesten.


 Image

 Image

Villa – verkocht

In Jonas’ zijn drie villa’s gecreëerd. Twee aan de zuidoostzijde en de derde aan de andere kant van het gebouw. Het zijn misschien wel de meest bijzondere woningen van Jonas’. De villa’s zijn herkenbaar in de gevel als ‘de ogen’ van Jonas’ met een enorme, hoge glazen pui over twee of drie woonlagen. Doordat ze iets naar binnen liggen, is er ruimte voor een privéterras gerealiseerd. Dit zijn architecturale hoogstandjes met een vide die de onderste twee verdiepingen met elkaar verbindt.


 Image

Appartement – verkocht

Stoer en gelijkvloers! De appartementen baden weldadig in het licht, want ze hebben veelal zicht op zowel Het Bos als het water aan de buitenzijde. De appartementen beschikken over een privé-buitenruimte en bieden veel indelingsvrijheid.


 Image

Duplex Strand – verkocht

Een Duplex Strand op het dak in de stad is echt uniek. De Duplex Strand is tweelaags: het slaapgedeelte bevindt zich op de vijfde verdieping, het woongedeelte op de zesde en grenst direct aan het dakstrand. Deze ruimte is extra hoog en kan oplopen tot ruim drieënhalve meter hoog. Tweezijdig georiënteerd met ramen aan beide zijdes en een privé-terras aan Het Dakstrand.


 Image

Penthouse – verkocht

Jonas’ beschikt over drie penthouses. Unieke, tweelaagse woningen met een grote vide die de twee verdiepingen met elkaar verbindt. De woningen hebben veel indelingsvrijheid: wil je een aparte werkruimte op de entresol? Een luxe masterbedroom met badkamer ensuite én walk-in closet? Eén penthouse is zelfs in te delen als twee zelfstandige woningen met een eigen voordeur. Ideaal voor inwonende ouders of jongvolwassen.