Kopen

Het woningprogramma van Jonas’ is zo divers als Jonas’ zelf. Er zijn in totaal 83 koopwoningen, variërend van compacte Studio’s, Appartementen,
Oever- en Strand Duplexen tot prachtige Villa’s.

 Image

Casco met keuze

Jonas’ wil keuzevrijheid bieden aan haar bewoners. Daarom worden de appartementen in de basis als casco aangeboden. Dat betekent dat je vanaf een blanco canvas een eigen indeling kan bedenken. Wil je het toch graag anders? We hebben een aantal indelingsvarianten uitgewerkt: het Urban Appartement en/of de Urban Loft. Ook hierop zijn aanpassingen mogelijk.

Urban appartement & Urban loft

Om je een beetje op weg te helpen hebben we voor alle casco-appartementen
één of twee indelingsmogelijkheden uitgewerkt. Dit zijn de Urban Appartement en Urban Loft. De architecten hebben tot in detail nagedacht over de meest ideale en optimale indeling. Het Urban Appartement is met verschillende leefruimten echt als appartement ingedeeld, de Urban Loft heeft een gave, meer open leefruimte. Op deze indelingsvarianten zijn aanpassingen aan te brengen. Zo kun je deze woning naar eigen wens personaliseren. De keuken en badkamer kun je als een soort module “extra” aanschaffen. Ook hier geldt: wijzigingen kunnen gedaan worden zolang de sluitingsdata van de aannemer niet verstreken zijn.


 Image

Duplex Oever

Ruime, tweelaagse woningen aan de oever met een heerlijk terras en een eigen aanlegsteiger voor een bootje. De verdiepingshoogte van de begane grond ter plaatse van de entree en de keuken is ruim drie meter. De slaapkamers bevinden zich in het souterrain met ramen net boven het waterpeil. Dit geeft een bijzonder zicht op het water en de rietkraag langs de oever.


 Image

Studio

Compacte studio’s met grote, verticale en elektrische schuiframen. Met één druk op de knop schuiven ze naar beneden en creëer je een Frans balkon. Zo ervaar je een heerlijk buitengevoel. De meeste studio’s liggen aan Het Plein met de zon op het zuidwesten.


 Image

 Image

Villa

In Jonas’ zijn drie villa’s gecreëerd. Twee aan de zuidoostzijde en de derde aan de andere kant van het gebouw. Het zijn misschien wel de meest bijzondere woningen van Jonas’. De villa’s zijn herkenbaar in de gevel als ‘de ogen’ van Jonas’ met een enorme, hoge glazen pui over twee of drie woonlagen. Doordat ze iets naar binnen liggen, is er ruimte voor een privéterras gerealiseerd. Dit zijn architecturale hoogstandjes met een vide die de onderste twee verdiepingen met elkaar verbindt.


 Image

Appartement

Stoer en gelijkvloers! De appartementen baden weldadig in het licht, want ze hebben veelal zicht op zowel Het Bos als het water aan de buitenzijde. De appartementen beschikken over een privé buitenruimte en bieden veel indelingsvrijheid.


 Image

Duplex Strand

Een Duplex Strand op het dak in de stad is echt uniek. De Duplex Strand is tweelaags: het slaapgedeelte bevindt zich op de vijfde verdieping, het woongedeelte op de zesde en grenst direct aan het dakstrand. Deze ruimte is extra hoog en kan oplopen tot ruim drieënhalve meter hoog. Tweezijdig georiënteerd met ramen aan beide zijdes en een privéterras aan Het Dakstrand. Zie jij je hier al zitten met het kabbelende water dat over het dakglas stroomt?


 Image

Penthouse

Jonas’ beschikt over drie penthouses. Unieke, tweelaagse woningen met een grote vide die de twee verdiepingen met elkaar verbindt. De woningen hebben veel indelingsvrijheid: wil je een aparte werkruimte op de entresol? Een luxe master bedroom met bad- kamer ensuite én walk-in closet? Eén penthouse is zelfs in te delen als twee zelfstandige woningen met een eigen voordeur. Ideaal voor inwonende ouders of jongvolwassen.